Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Reisner v treh nizih boljši od Jureta Laha, Turkova v dveh boljša od Tošičeve...bo Kukovič prvi resneje ogrozil Marterja?


image


Kamnik, 22.6.2022 - V derbiju prve Kamniške lige sta se pomerila Karlo Reisner in Jure Lah. V ne preveč kakovostni predstavi, v kateri je bilo v prvem nizu videti veliko spoštovanja eden do drugega in treme, je v treh nizih s 5/7, 6/2 in 10/8 slavil Reisner. Sicer je dvoboj potekal po pričakovanjih, Reisner je napadal in grešil, Lah pa je poskušal z zanesljivimi in dolgimi ter visokimi žogami držati svojega nasprotnika čim bolj za zadnjo linijo. Kar mu ni najbolj uspevalo, na njegovo srečo pa je vsaj prvi niz  Reisner vse preveč grešil. Po prvem nizu je Reisner nekoliko "umiril konje", gradil točko in zaključeval res samo najlepše in najlažje žoge, kar mu je tudi prineslo končni uspeh. Konec koncev lahko napišemo, da bi se dvoboj lahko končal tudi z zmago Laha, v tako izenačeni končnici odloča ena ali dve žogici. V ženski ligi sta se pomerili Katarina Turk in Helena Tošič, s 6/3 in 6/1 pa je zmagala Turkova. Helena sicer igra zelo všečno, a rezultatsko se to za enkrat še ne pozna. Letos igra veliko manj kot lani, kar se v tako kvalitetni konkurenci seveda takoj pozna. Danes ob 18.00 se bosta v drugi ligi udarila Jure Kukovič in Primož Marter, "za katerim trava ne raste, kjer stopi njegova noga". Bo Jure prvi, ki lahko resneje ogrozi odličnega Marterja? Marterjeva igra ni agresivna, napadalna, igra zelo preudarno, njegove žoge so "modre", ne dala neumnosti. Za potek druge lige bi bilo zelo dobrodošlo, da zmaga Kukovič....Na fotografiji je Karlo Reisner v akciji. 

Objavljeno 22. Jun. 2022 ob 08:44:11

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava