Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Jutri ob 9.00 nov derbi prve lige, pomerila se bosta letos še neporažena Kropivšek in Reisner, v tretji ligi Uršič premagal Tošića


image


Kamnik, 25.6.2022 - Jutri ob 9.00 uri bo na centralnem igrišču teniškega kompleksa v Kamniku nov prvoligaški derbi Kamniške lige, pomerila se bosta letos še neporažena Damjan Kropivšek in Karlo Reisner. Damjana ni treba posebej predstavljati, že vrsto let sodi med najboljše rekreativce v Sloveniji, Karlo pa se je v teniškem svetu uveljavil šele v zadnjih nekaj letih, prej je igral odbojko. Fanta sta soseda (dobesedno, njuni hiši na Vrhpolju sta 20 metrov narazen), a na igrišču se bo kresalo, popuščanja ne bo! Favorit? Kropivšek! V tretji ligi sta se včeraj pomerila Sandi Uršič in Mladen Tošić. Mladen je bil na eni strani tako zelo blizu prve osvojitve tako želenega niza, po drugi strani pa tako zelo daleč. V prvem nizu se je resno spogledoval z zmago, prišel je celo do tie-breaka, v njem povedel s 4/1, potem pa so se mu stvari "podrle". Do konca tie-breaka je osvojil samo še eno točko, do konca tekme pa samo še eno igro (gem). Bog ve, kako bi se tekma obrnila, če bi Mladen dobil prvi niz...psihologija v tenisu igra veliko vlogo! Uršič je s to zmago v boju za final-four, za play-off. Kot kaže, se bosta za četrto mesto po rednem delu, ki še vodi v zaključne boje, udarila on in Željko Đurić. Na fotografiji je Sandi Uršič v akciji. Malo "zamuja", ko bo odpravil to napako: druga liga, "hir vi gou, hir vi kam!!

Objavljeno 25. Jun. 2022 ob 08:18:42

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava