Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Jutri ob 19.00 dvoboj za prvaka rednega dela tretje lige, Burji ni uspelo odpihniti Skvarče...zgodilo se je ravno nasprotno!


image


Kamnik, 14.7.2022 - Redni del tekmovanja v tretji Kamniški ligi se bliža vrhuncu, saj se bosta jutri ob 19.00 uri za prvaka udarila Damijan Rifl in Gregor Parazajda. Oba sta še brez poraza, vsak od njiju pa imam "svoje ase v rokavu". Damijan je veliko bolj izkušen, za njim je že vrsta dvobojev, ne dela "neumnosti", mladi Gregor pa ima bolj raznovrstno igro (spin, slajs, igra na mreži) in se bolje giblje po igrišču. Morda bi pomemben faktor v tem dvoboju lahko bilo dejstvo, da je Rifl v polnem tekmovalnem ritmu (včeraj je s 6/4 in 6/0 premagal Sandija Uršiča), Gregor pa je zadnjih 14 dni poležaval na obali Jadranskega morja. Strokovnjaki napovedujejo hud boj, a več možnosti za zmago pripisujejo Gregorju. V ženski ligi sta Janja Skvarča in Vida Burja svoj dvoboj odigrali že v torek, s 6/1 in 6/2 pa je bila boljša Janja, ki je s tem potrdila uvrstitev v septembrske zaključne boje oziroma v play-off najboljših štirih rednega dela. Na fotografiji je Damijan Rifl.

Objavljeno 14. Jul. 2022 ob 12:04:40

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava